home-activiteiten-icon-1-hulp-thuisinwest

Hulp

Thuis in West is er om jou te steunen. Iedere werkdag houden we een inloopspreekuur waar je met al je vragen terechtkunt, bijvoorbeeld voor het invullen van formulieren.

jongeren-hulploket-thuis-in-west.jpg

Inloopspreekuur

Heb je vragen over belastingen, brieven, formulieren of andere vragen, kom gerust. Wij helpen je graag!
Bel voor een afspraak naar: 06 18 96 85 21

juridisch-spreekuur-thuisinwest.jpg

Hulp bij schulden

Heb je schulden? Wij bieden graag hulp.  Binnen ons project ‘Krachtgezin’ ondersteunen we gezinnen met geldzorgen.  Ben jij alleen en heb je schulden? Dan weten wij precies bij wie je terechtkunt. Bel: 06 - 14 87 74 53.

hulp-bij-schulden-thuisinwest.jpg

Juridisch spreekuur

Heb je juridische bijstand nodig? Maar weet je niet waar je die kunt aanvragen? 
Bel voor een afspraak naar het juridisch spreekuur: 06 18 96 85 21.

hulp-voor-jongeren-thuisinwest.jpg

Hulp voor jongeren

Heb je schulden, zorgen over school, je opleiding, je bijbaan of iets anders? Kom langs bij het jongerenhulploket, dan kijken we samen wat we kunnen doen. Kom langs op donderdagavonden van 19.00 tot 20.00 uur. We luisteren naar je verhaal en nemen daarna samen stappen om tot oplossingen te komen.  Je kunt ook bellen naar Marc de Gooijer (tel. 06 14 87 74 53)  of Dineke Groeneveld (tel. 06 44 24 07 21) om een losse afspraak te maken.

hulp-bij-klussen-thuisinwest.jpg

Hulp bij klussen

Lukt het je niet om een klus te doen? Denk aan het opknappen van de tuin, het wassen van de ramen of het in elkaar zetten van een kast? Zoek contact met ons en bel naar Ruth de Gooijer (tel. 06 18 96 85 21).

maatje-nodig-thuisinwest.jpg

Maatje nodig?

Voel jij je soms alleen en heb je behoefte aan wat gezelschap? Wij kennen veel mensen die wel jouw maatje willen zijn. Zo kunnen we eenzaamheid bestrijden. Laat het ons weten via: ruth@thuisinwest.nl of 06 18 96 85 21.

bezorgmaaltijden-thuisinwest.jpg

Bezorgmaaltijden

Lukt het niet goed om te koken voor jezelf? Wij koken tweemaal per week voor wijkbewoners. Wij bezorgen graag een lekkere maaltijd tegen een kleine vergoeding. Voor informatie bel naar: Ariëtte van Breugel (tel. 06 40 18 93 02).

hulp-voor-gezinnen-thuisinwest.jpg

Hulp voor gezinnen: krachtgezin

Heb je een gezin en weet je soms even niet meer hoe het verder moet? Met ons project Krachtgezin bieden we gezins­ondersteuning. We komen graag naar je toe om je te helpen.

Voor info
Marc de Gooijer (tel. 06 14 87 74 53) of 
Dineke Groenveld (Tel. 06 44 24 07 21)

eat-and-share-thuisinwest.jpg

Voedselkastje ‘Eat & Share’

Heb je voedselproducten in je kast staan, die je niet gebruikt? Gooi het niet weg, maar deel het met je buurtgenoten. Hoe? Aan het ons pand hangt een voedselkastje. Zet je product in het kastje en haal er gerust een product uit.

bezoek-thuis-in-west.jpg

Bezoek Thuis in West

Kom eens gezellig langs en maak kennis met jouw buurtgenoten!
Ieder werkdag geopend van 9.00 - 17.00 uur.

Kom langs →
Scroll naar boven