Vacatures bestuur

Thuis in West is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden (m/v)

Ben je een teamspeler en heb je wellicht al wat ervaring in bestuurswerk, dan zou deze vacature wat voor je kunnen zijn. Woon je in Rotterdam of omstreken en ben je bereid om mee te denken met het bestuur van onze stichting, dan zouden we graag met je in contact komen. Bestuurswerk bij Thuis in West is vrijwillig, maar niet vrijblijvend.

Werkzaamheden bestuur
Thuis in West wordt gedragen door een onafhankelijke stichting. De stichting Thuis in West behartigt de directe belangen en houdt overzicht over de dagelijkse gang van zaken. Het bestuur stelt de kaders. Men stuurt op hoofdlijnen en geeft het team de ruimte om in de uitvoering de doelen vorm te geven.

  • Jaarlijks is er een bezinningsdag met het team over een visie-onderwerp;
  • ongeveer zes keer per jaar vergadert het bestuur.
  • jaarlijks voert het bestuur functioneringsgesprekken met teamleden;
  • bestuursleden krijgen voor hun inzet geen vergoedingen en de stichting heeft geen winstoogmerk.

Mocht je interesse nu gewekt zijn of heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact op met Johan van der Ham, voorzitter, 06 – 104 143 35 of mail je brief naar ruth@thuisinwest.nl

Bookmark the permalink.

Comments are closed.