Route

Met openbaar vervoer

Vanaf Rotterdam CS is het 20 minuten lopen naar de Robert Fruinstraat. Je kunt ook Tramlijn 4 richting Marconiplein pakken, je stapt dan uit bij de halte Middellandplein. Daar begint de Claes de Vrieselaan, deze moet je inlopen. De tweede straat rechts is de Robert Fruinstraat.

Met de auto

Komend uit het Noorden
Neem vanuit Den Haag de A13, Kies bij het Kleinpolderplein voor “Centrum” en ga als je Blijdorp voorbij bent rechtsaf naar “Maastunnel”. Als je de treintunnel gehad hebt pak je bij het stoplicht de eerste afslag rechts, Middellandstraat. Daarna de eerste links, Claes de Vrieselaan. Vervolgens de tweede straat rechts is de Robert Fruinstraat.
Neem vanuit Gouda de A20, en dan afslag Rotterdam Centrum. Pak de rotonde ¾ en rijd de stad in. Daarna de eerste stoplichten rechts (Bergselaan). Weg volgen en als je rechts metrostation Blijdorp ziet, linksaf slaan, de Statenweg in. Als je de treintunnel gehad hebt pak je bij het stoplicht de eerste afslag rechts, Middellandstraat. Daarna de eerste links, Claes de Vrieselaan. Vervolgens de tweede straat rechts is de Robert Fruinstraat.

Komend uit het Zuiden
Neem vanaf de A29 of de A15 bij de afslag Vaanplein de richting Ahoy. Volg de weg de stad in en houd richting “Maastunnel” aan. Na de Maastunnel houd je links aan (bovenlangs) en op de rotonde neem je de derde afslag rechts (G.J. de Jonghweg, met aan je linkerhand de Coolhaven). Dan eerste rechts en direct links en je rijdt de Claes de Vrieselaan in. Dan is het na het oversteken van het tweede grote kruispunt (Mathenesserlaan) de eerste straat naar links.

Parkeren
Bij Thuis in West is het betaald parkeren, dagelijks van 9.00 tot 23.00 uur en zondag van 12.00 tot 23.00 uur. Als je wat langer blijft (een dagdeel), kun je gebruik maken van de bezoekersparkeerkaart van de bewoners, vraag dat aan de medewerkers.

Comments are closed.